Printen van piepklein tot belachelijk GROOT

Whiteboards

Whiteboards zijn een en/en verhaal. Ze hangen trots aan muren en delen hun inhoud met het kantoor. Iedereen kan ze zien, er is geen schuilplaats, maar wat nog belangrijker is, ze moedigen een gesprek aan. Mensen zijn van nature geïntrigeerd door wat ze op whiteboards zien, vooral op die momenten dat één persoon verwoed zijn ideeën op het bord schrijft.

Een whiteboard is uitermate positief voor alle kantooromgevingen. Het opent kanalen voor communicatie en samenwerking tussen alle teams, wat op zijn beurt een samenhorigheid tussen teamleden creëert en de kantoorrelaties versterkt. Het hebben van whiteboards op kantoor is een geweldige manier om deze interne relaties op te bouwen, omdat het alle andere afdelingen in staat stelt om bij te dragen en advies te geven in de vroege en kritieke stadia van de productontwikkelingscyclus.

Ook wanneer leerlingen samen aan een project werken, helpt het hen vaak om hun ideeën op te schrijven of te tekenen. … Hoewel ze deze ideeën op papier kunnen schrijven, kunnen leerlingen met whiteboards snelschrijven, wissen en herschrijven waar ze aan werken, en krijgen ze meer ruimte om ideeën uit te werken.

C+Printing maakt jouw whiteboard op maat, al dan niet geprint met jouw logo, kalender, planning. Wens je het ook magnetisch te hebben, dat kan en zo krijgt je white board meteen een dubbele functie.