Printen van piepklein tot belachelijk GROOT

Foto’s voor grafzerken en monumenten

Ooit stopt het en is alles voor goed gedaan, herinneringen en foto’s blijven dan voor nabestaanden belangrijker dan ooit. Of het nu voor gebruik tijdens de afscheidsviering is, of voor op urnen, gedenkplaten en grafzerken, wij printen deze zowel voor indoor als voor outdoor.

Dit gebeurt op aluminium panelen met een speciale coating. Van klein postkaart formaat tot een formaat van 120 x 240 cm. De speciale coating zorgt voor briljante kleuren, een hoge krasvastheid, anti-graffiti en lange levensduur van de foto. Ook de vorm kan naar keuze worden aangepast. Ophangsysteem, blokkader of steuntje behoren ook tot de mogelijkheden.

Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten, laat dan een berichtje aan luc.janssens@cplusprinting.be of bel 0495.26.96.00 en wij komen graag langs voor nadere toelichting.

De tijd van foto’s op porselein en glas is voorbij. Vandaag wordt heel veel gekozen voor Aluminium. De foto wordt gebakken in de speciale coating op het aluminium. Dit resultaat blijft in open lucht tot 60 jaar kleurvast. Bovendien is dit materiaal ook krasvast, zodat het zonder problemen netjes kan gereinigd worden.

De foto heeft ook een erg hoge scherpte. Dit gaat tot 1200dpi. Deze haarscherpe technologie zorgt ook voor een zeer levendig beeld en zeer mooie kleuren.

Het formaat kan je vrijuit kiezen. Van 10 x 10cm tot 120 x 240cm. De vorm kies je zelf. Vierkant, rechthoek, cirkel, ovaal, zeshoek, enz….zijn allemaal mogelijk.